HOC Opleiding & Training

www.hoctraining.nl

HOC Opleiding & Training biedt een breed scala gerenommeerde opleidingen op het gebied van transport, logistiek en veiligheid.
U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor VCA, heftruck, hijskraan, BHV en Code95. Er zijn diverse certificeringen mogelijk, zoals voor de bouw, petrochemie, transport of productiebedrijven.

Werkwijze
HOC Opleiding & Training probeert ten alle tijde uit te gaan van de wensen en behoeften van de klant. Onze klanten zijn zowel bedrijven (re-integratiebedrijven, uitzendbureaus etc.) als particulieren die interesse hebben in bijvoorbeeld een heftruckopleiding of een cursus bedrijfshulpverlening. Na online of telefonische aanmelding van de cursist(en) wordt er in overleg een cursusdatum gepland en krijgt u van ons een opdrachtbevestiging en een formulier met de gegevens van de cursist toegestuurd.

Onze cursussen worden gegeven door goed opgeleide instructeurs die niet alleen vanuit het theorieboek lesgeven, maar ook ingaan op situaties waar cursisten in de praktijk tegen aan lopen.

Kortom, voor een goede opleiding en certificering kunt u terecht bij HOC Opleiding & Training, kijk op onze website voor het uitgebreide aanbod: www.hoctraining.nl