Payroll

Pointgroep is gespecialiseerd in payroll van nieuw en bestaand personeel. Door onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van personele diensten. We willen een partner zijn die adviseert en meedenkt.

Wij begrijpen dat u wellicht wat terughoudend bent om (weer) personeel aan te nemen. Daar komt immers zo veel bij kijken: financiële risico’s, ingewikkelde administratieve taken, wetswijzigingen en hoge kosten bij bijvoorbeeld ziekte of ontslagprocedures.

U kunt deze risico’s eenvoudig vermijden via payroll. Bovendien kunt u een hoop administratieve rompslomp besparen. Wij nemen alle werkgeverslasten en –verplichtingen van u over; het zogenaamde juridisch werkgeverschap. Voor uw medewerkers verandert er feitelijk niets. In de ogen van uw medewerkers zijn wij alleen het bureau dat voor hen de salarissen regelt. En u houdt de zeggenschap en blijft aanspreekpunt op de werkvloer. Ook bepaalt u de arbeidsvoorwaarden van de medewerkers. Door gebruik te maken van onze diensten, heeft u alle tijd om te doen waar u goed in bent: ondernemen!