Over ons

Pointgroep is gevestigd in Assen en richt zich op bedrijven en kandidaten in Noordoost Nederland. Wij kennen het werkgebied, kennen de werkmentaliteit en spreken de taal. Pointgroep richt zich niet op een specifieke doelgroep maar besteedt uiterste zorg aan iedere aanvraag.

Zo werken wij:

Bij uitzending wordt de kandidaat geleverd door Pointgroep wat u veel tijd bespaart door onze werving en selectie.
Wanneer u een aanvraag plaatst bij Pointgroep nemen wij contact met u op om de vacature met u door ten nemen. Ook kan een medewerker van Pointgroep bij u langs komen om een optimaal beeld te krijgen van uw vacature en uw onderneming. Wanneer Pointgroep een duidelijk beeld heeft van de gewenste werknemer starten wij de werving en selectie procedure. Wij gaan dan voor u de voorselectie verzorgen en bij het vinden van de kandidaat, zullen wij dan direct contact opnemen.

Tijdens de uitzend periode, houd Pointgroep contact met zowel u als de uitzendmedewerker en kan opleiding- / scholingsmogelijkheden besproken worden.

Wat doen wij nog meer?

Naast uitzenden zijn wij sterk in payrolling (medewerkers die u zelf werft en onderbrengt bij Pointgroep). De voordelen zijn: alleen gewerkte uren worden uitbetaald en doorberekend, geen verloren uren, minder administratie. U wordt hierdoor flexibel en ontzorgt!!