Talent Academy

  • Kaspcreations’ Talent Academy ontzorgt u voor een deel in het proces om voor werkzoekenden een passende baan te vinden. Vaak zit er genoeg talent bij kandidaten, maar ontbreekt het nét aan dat beetje kennis, ervaring of zelfvertrouwen om die baan te krijgen. En soms is het moeilijk in te schatten welk potentieel er in een kandidaat zit.
  • Talent Academy doet zelf de intakes waarbij wordt vastgesteld welk potentieel er bij de kandidaat zit. Niet alleen welke talenten er zijn, maar ook de ambities en groeimogelijkheden worden ingeschat.
  • Bij deelname aan het Talent Academy-traject gaat de kandidaat onder persoonlijke begeleiding een semi-zelfstandige praktijkopleiding in, waarbij de nadruk niet alleen ligt op kennis, maar ook op het vergroten van zelfstandigheid, commercieel leren denken, en werken onder druk. Want vaak zijn dit de vaardigheden waar het aan ontbreekt.
  • Na het traject wordt je ondersteund naar passend werk door onze partner gespecialiseerd in werving & selectie en detachering.  https://kaspcreations.nl/talent-academy/